Om oss

 
Elin Oskarsson

22 år, sopran

Elin studerar konstnärlig kandidat - inriktning kammarmusik med sång som huvudinstrument på Musikhögskolan i Örebro. Innan dess studerade hon klassisk sång på Kävesta folkhögskola. Idag medverkar Elin även i kören OPQ i Örebro och hon har under största delen av sitt liv medverkat i minst en kör eller ensemble.

Elin kan spreta med sina tår och hittar hon något fint i naturen plockar hon gärna med sig det hem.Linnéa Seldinger

28 år, mezzosopran 

Linnéa frilansar som musiker och musik- & medieproducent. Hon har en kandidatexamen från Kungliga Musikhögskolan sedan 2019 och har tidigare även studerat musik vid folkhögskola. Linnéa spelar också fiol och piano och tycker om att producera och spela egenskrivna låtar.

Linnéas vänstra öra är så mjukt att hon kan vika ihop det och stoppa in det i sig självt.


Sofie Eiderfors

27 år, alt

Sofie studerar till ämneslärare i matematik och historia vid Uppsala universitet. Tidigare har hon studerat vokalensemble och gehör på Sjöviks folkhögskola. Hon skolades i sång på Fryxellska skolans musikklasser i Västerås och sedan genom deltagande i flertalet körer. Idag sjunger Sofie i kören Allmänna Sången i Uppsala.

Sofie har memorerat nästan alla Disney-texter, gillar att dansa lindy hop och tycker inte om godis som inte är choklad.


Gabriel Sjöwall

28 år, tenor

Gabriel studerar etnologi på Stockholms universitet. Han har tidigare studerat till studiomusiker på Piteå musikhögskola och sång vid Billströmska folkhögskola och Musicians Institute, Los Angeles. Som sångare har Gabriel varit leadsångare i ett coverband, en sång/gitarrduo och showgrupper samt att han har lett popkörer för företaget Joyvoice.

Gabriel brukar lägga nydiskat porslin underst så att allt används lika mycket. Han äter även ibland upp toppen av utbrunna tändstickor då han tycker att den smakar lakrits.


Marcus Svärd

27 år, baryton/vocal percussion

Marcus har studerat folkmusik, vokalensemble och körledning vid Sjöviks folkhögskola och är även utbildad pianostämmare vid Kungliga Musikhögskolan. Idag läser han Musik- & Ljuddesign, jobbar som pianostämmare i eget företag och som AV-tekniker på Uppsala Konsert & Kongress.

Marcus möblerar om oftare än vad många räknar som normalt. Han kan heller inte låta bli att intressera sig för udda saker, som exempelvis bågskytte eller lösning av en Rubik's kub med ögonbindel.


Jonas Törnqvist

24 år, bas

Jonas studerar konstnärlig kandidat - inriktning kammarmusik med sång som huvudinstrument på Musikhögskolan i Örebro. Han har tidigare studerat musik vid Adolf Fredriks Musikklasser, Södra Latins gymnasium och klassisk sång vid Birkagårdens folkhögskola. Tidigare sjöng han som gossopran på Kungliga Operan, men är numera aktiv i både Zero8 och Steppin' Blues Men.

Jonas älskar att äta macka med banan och sylt där bananskivorna läggs i perfekta cirklar. Han går även för jämnan och nynnar basgångar, ibland till omgivningens förtret.